THE DEFINITIVE GUIDE TO کبد چرب غیر الکلی

The Definitive Guide to کبد چرب غیر الکلی

The Definitive Guide to کبد چرب غیر الکلی

Blog Article

کبد چرب در نتیجه مصرف مواد غذایی غنی از چربی و تجمع آن در این عضو به وجود می‌آورد و می‌تواند به سلامت افراد آسیب وارد کند.

چنانچه پزشک شما باتوجه به علایمی که برای او توضیح می‌دهید، به بیماری کبد چرب مشکوک شود، سوالاتی در خصوص مصرف الکل، سابقه‌ی کبد چرب در خانواده، سوابق دارویی گذشته و حال و همچنین تغییرات وضعیت بدنی از شما خواهد پرسید.

با رعایت سبک زندگی سالم و انجام ورزش و تغذیه مناسب برگشت از این مرحله آسانتر از مراحل بعدی خواهد بود.

علاوه بر اینها میوه هایی همچون کران بری، تمشک و توت فرنگی، کیوی، هلو و ریواس هم برای کبد چرب مفید هستند.

در صورتی که آزمایش خون، التهاب کبدی را تأیید کرد، ممکن است پزشک شما روش دیگری در خصوص تشخیص علت التهاب را تجویز کند.

قهوه: در مطالعات انجام شده روی افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی، افرادی که دو یا چند فنجان قهوه در روز می‌نوشیدند، نسبت به افرادی که قهوه مصرف نمی‌کردند، آسیب کبدی کمتری داشتند.

کربوهیدرات‌های تصفیه شده به‌علت ساختار ساده‌ای که دارند، سریع هضم شده و به قند و چربی تبدیل می‌شود؛ تمام مواد قندی مانند قند و شکر، شربت های شیرین، آبمیوه‌های صنعتی و همچنین مواد نشاسته‌ای مانند آرد سفید، برنج سفید و پاستا حاوی کربوهیدرات‌های تصفیه شده هستند و مصرف بیش از اندازه‌ی آن‌ها می‌تواند خطر ابتلا به کبد چرب را افزایش دهد.

گردشگران نوروزی امسال کدام شهرها را انتخاب کردند

چرا سیاتیک می‌گیریم؛ راه‌های درمان درد سیاتیک؛ درمان سیاتیک با ورزش

سرگیجه؛ علت سرگیجه و درمان سرگیجه با داروی گیاهی و روش های خانگی

زیرا این بیماری معمولا زمانی خود را نمایان می‌کند که ذرات چربی بخش زیادی از سلول‌های کبدی درمان کبد چرب در زنان را به خود درگیر کرده‌اند. کبد چرب پس از درگیر کردن کبد با علائمی مانند ضعف، خستگی و احساس سنگینی و فشار در ناحیه فوقانی و راست شکم بروز می‌کند؛ در ادامه به معرفی چند میوه که برای پاکسازی و رفع مشکل کبد چرب بسیار مفید هستند خواهیم پرداخت.

شرکت پرستاری سلامت اول، با مجوز رسمی از وزارت بهداشت، خدمات پرستاری خود را به صورت شبانه روزی در تمامی ایام سال، حتی تعطیلات ارائه می‌دهد.

البته اگر مکمل‌های شیرین بیان را مصرف می‌کنید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید، زیرا ممکن است با برخی داروهای فشار خون، دیابت و داروهای کورتیکواستروییدی تداخل داشته باشد؛ همچنین خانم‌های باردار، افراد مبتلا به فشار خون بالا، دیابت یا بیماری‌های قلبی، کلیوی برای مصرف مکمل با پزشک خود مشورت کنند.

اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.

Report this page